Oprydning i Cykelkælderen

Nyt fra Ejerforeningen Skåde Skovhuse

CYKELKÆLDEREN
VIGTIGT

”Kære beboer i Skåde Skovhuse.
På generalforsamlingen 2019 fik Dorit, Michael og Kim til opgave, at få styr på vores Cykelkælder. Vores første aktivitet vil være at finde ud af om alle de “opstaldede” cykler har en ejermand, som bor i Skåde Skovhuse. I den forbindelse vil vi omdele nogle Manilamærker, som I bedes udfylde med navn og telefonnummer og påsætte på jeres cykler, så cyklerne er mærkede søndag d. 30. juni. De cykler som evt. ikke er påført en mærkat – det er forhåbentligt meget få, vil blive stillet til side. Vi vil gøre en ihærdig indsats for at finde ejermændene til ikke mærkede cykler. Hvis I er forhindrede i at påsætte mærkater søndag d. 30. juni, bedes I venligst kontakte Dorit, Michael eller Kim pr. mail og fortælle hvilke cykler som tilhører jer.
Når vi har et overblik over hvor mange cykler, der er behov for plads til, vil vi præsentere nogle forskellige løsningsmodeller for bestyrelsen og derefter for ejerne af Skåde Skovhuse.
Hvis I har gode forslag, kommentarer eller spørgsmål – må I meget gerne fremsende til Dorit, Michael eller Kim.

Med venlig hilsen
Dorit Johansen
Michael Bentzen Sandberg
Kim Andkjær Harrit”